Waarden

1. Open
Openheid en transparantie is voor ons team van groot belang. Elke inwoner van Nispen mag meedoen en zich uitspreken. Alle informatie uit de dorpsdialoog is openbaar en voor iedereen toegankelijk.

2. Samen
Samen is een kernwoord van ons team. Wij willen de dialoog en alles wat daaruit volgt samen met ieder die zich betrokken voelt handen en voeten geven. Onze overtuiging is dat als we samen op pad gaan en in goed vertrouwen naar oplossingen gaan zoeken voor een duurzaam Nispen er een mooi resultaat behaald kan worden.

3. Duurzaam
Duurzaam betekent voor ons iets wat op de lange duur goed is voor mens, natuur en milieu. Iedereen die daarover mee wil denken wordt van harte uitgenodigd om met ons en elkaar in dialoog te gaan en naar oplossingen te zoeken.

 

Wat is het doel van het Nispens Energiecollectief?

 

Het doel van het Nispens Energiecollectief is de aanstaande energietransitie te bespreken met de bewoners in de Heerlijckheijd Nispen. Uitleggen van het belang van de energietransitie, en waarom we dit nú doen. Dit is voor vele mensen nog een ver van mijn bed show, maar toch moeten we er met zijn allen aan gaan geloven, voor onze toekomst en die van onze kinderen.

We willen de wensen, vragen en bezwaren van de individuele dorpsbewoners inventariseren, om vervolgens met onafhankelijke experts deze vragen te beantwoorden en haalbare opties voor te leggen. Om uiteindelijk samen vorm te geven aan een duurzaam en toekomstbestendig Nispen.

 

Inschrijven nieuwsbrief

Stuur hier uw whatsapp bericht