Nispens Energie Collectief

Samen naar een duurzaam Nispen.

Wat is een regieteam, en waarom kiezen we voor deze aanpak? 

 

Het regieteam zijn mensen vanuit Nispen die zich als hecht team zich inzetten voor de belangen van de bewoners tijdens dit lastige proces. We staan met zijn allen voor en achter de Nispenaren en hopen zoveel mogelijk mensen te informeren en te enthousiasmeren. 

 

Graag stellen we Thed van Kempen aan u voor: 

Thed van Kempen

Straat: Oostmoer
Type woning: eigen woning

Waarom in regieteam?

De aarde is het huis waarin wij allen wonen. Het gebruik van brandstoffen bedreigt ons mooie huis. Dus moeten we zuinig zijn op het milieu, voor onszelf, maar vooral voor onze (klein)kinderen en hun (klein)kinderen. Nispen duurzaam en leefbaar houden begint bij onszelf. Het initiatief van het Nispens Energie Collectief om samen na te denken hoe het anders kan en in actie te komen is iets waar ik graag een bijdrage aan lever.

Hoe?

Het liefst door in een continue dialoog te gaan met betrokken dorpsgenoten. Samen zoeken naar nieuwe manieren om  de kou buiten te houden zonder de aarde te beschadigen. Het helpt dat wetenschap en techniek al heel veel mogelijk maken. Het is een uitdaging daar als Nispenaren realistisch mee om te gaan en goede keuzes te maken.

Terug naar het regie team

 

 

Inschrijven nieuwsbrief

Stuur hier uw whatsapp bericht